Tímár Bence

Szegedi fotós

“A pillanat mestere”

Egy pár szó magamról…

Tímár Bence vagyok szegedi fotográfus. Mondhatnám azt, hogy már gyermekként is fotósnak készültem, de ez nem lenne igaz. Már fiatalon magával ragadott ez a világ, de soha nem gondoltam volna, hogy ez a vizuális szerelem lesz a hivatásom. Már fiatalon fontosnak tartottam, hogy hivatalosan helyt tudjak állni a szakmában így Szegeden fotográfusi szakképesítésre tettem szert. A fotózás számomra egy szenvedély nem munkaként tekintek rá. Ha lenyomom az exponáló gombot egy pillanatra megszűnik körülöttem a külvilág. Ebben a pillanatban csakis a témámra összpontosítok. Pontosan tudom mit és hogyan szeretnék elmesélni a képeimmel.

A fotózás szeretete nálam nem ér véget a gomb lenyomásával. A képek válogatása és az utómunka is nagy szerelem számomra. Így tudom leginkább a saját stílusomat, látásmódomat megmutatni nektek. Megmutatni azt, amit abban a pillanatban éreztem amikor a kép elkészült. Minden porcikámmal arra törekszem, hogy úgy láthassátok magatokat ahogyan még álmodni sem mertétek. Fontosnak tartom a természetességet. Ebből adódóan szinte kizárólag természetes fényeket használok és igyekszek a legtermészetesebb pillanatokat megörökíteni rólatok.

Esküvő

Elégedett ügyfél

Átadott kép

Elkészült fotó

Úgy gondolom, hogy akkor lesz igazi emlék számotokra egy fotósorozat, ha az a valódi önmagatokat meséli el. Boldog vagyok, hogy folyamatosan újabbnál újabb párokkal, családokkal ismerkedhetek meg. Még boldogabb vagyok akkor amikor a jegyes fotózáson kialakul a közös szimpátia és én készíthetem el az esküvői képeket is. Néha rá kell döbbennem, hogy repül felettünk az idő.

Ezt leginkább az mutatja meg nekem amikor látom, hogy a jegyes párjaimból anyuka és apuka lesz. A kézben tartott pici babát pedig a kamerámon keresztül látom felnőni. Körülírhatatlan érzés számomra egy család egész életét végigkísérni évről évre a lencséimen keresztül.

A mai napig minden fotósorozatom elkészülése után bennem van a drukk. Vajon elégedettek lesznek? Biztos örök emlék lesz számukra? Ezt minden egyes ajánlatkérés és évről évre visszajáró partnereim erősítik meg bennem. Folyamatosan törekszek a szakmai fejlődésre, hogy változatosabbnál változatosabb fotósorozatokat tudjak átadni nektek. Ez éltet, ettől lesz ez a szenvedély örök számomra.

Visszahívást kérek!

Árajánlatkérés