Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

A karácsonyt megelőző néhány hét számomra mindig egy izgalmas időszak, hiszen ekkor számtalan család  (illetve párok is) felkeresnek, hogy karácsonyi fotókat készítsek róluk. A karácsonyi fotózás nem csak népszerű ajándékötlet, hanem a résztvevők számára is egy maradandó és egyben kellemes élmény. Az ünnepek előtti rohanásban talán éppen ezeknek az együtt töltött pillanatoknak a fontosságáról feledkezünk meg. A karácsonyi fotózás tehát lehetőséget ad arra is, hogy egy kicsit megálljunk, és egymásra figyelve minőségi időt töltsünk együtt szeretteinkkel.


A fotók készítése közben törekszem arra, hogy minél oldottabb és fesztelenebb legyen a hangulat. Ez kisgyermekes családok esetében talán még lényegesebb is, hiszen ha a kisebbek jól érzik magukat a karácsonyi fotózás során, az a karácsonyi fotósorozaton is meglátszik majd. Úgy gondolom, jól kijövök a gyerekekkel és a szülők is elégedettek a karácsonyi fotózások hangulatával, valamint az elkészült képekkel. Ezt az évről-évre visszajáró családok igazolják.

Karácsonyi családi fotózás

A karácsonyi fotózások többségében Szegeden, műteremben zajlanak, mely karácsonyi fotós háttérrel és különféle dekorációs elemekkel is el van látva.
Az elkészült képek a család többi tagja számára remek karácsonyi ajándékok lehetnek. Ez az én karácsonyi ajándékötletem!
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg nagyszülő szemébe csal majd örömkönnyeket, ha unokáját viszont láthatja ezeken a karácsonyi fotókon.

Árajánlatkérés