Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Az esküvő mindenki életében egy mérföldkő, egy hatalmas fordulópont és nem utolsó sorban olyan pillanat, melyet örökre magunkkal szeretnénk vinni vagy évek múltán is vissza-vissza idézni azokat az örömteli és feledhetetlen órákat. Éppen ezért nem mindegy, hogyan választunk esküvői fotóst.
Egyáltalán miért van szükség olyan fotósra, aki gyakorlott a Nagy Nap megörökítésében?

Esküvői fotózások esetében talán sokan nem is gondolják, hogy mennyi minden történik a másodperc tört része alatt: a boldogító igen, az első hitvesi csók, a szülők örömkönnyei, a csokordobás, a nyitó tánc, a násznép soraiban elcsattanó szenvedélyes csók vagy épp egy szeretetteljes pillantás és persze az önfeledt nevetések. Egy tapasztalt esküvői fotós ezeket a momentumokat várja, majdhogynem előre látja őket. Éppen ezért mindig felkészült, az ujja már a „ravaszon”, majd a megfelelő másodpercben elsüti a gépet és már készülhet is a következő fotó egy újabb jelentős pillanatról. Fotózást főként Szegeden és vonzáskörzetében vállalok (kérés esetén távolabbi helyszínt sem zárok ki), melynek időtartama teljes mértékben a ti igényeitekre szabható.

Úgy gondolom, hogy minden megbeszélés kérdése, így szívesen állok rendelkezésetekre akkor is, ha csak a szertartás és az azt követő csoportképek erejéig kerestek fotóst. Viszont keressetek bizalommal jegyes fotózás, kreatív fotózás és természetesen egész napos esküvői fotózás esetén is. Csomagajánlataimban ezekről részletes információkat lentebb találhattok.

Esküvői fotós

Tehát esküvői fotósként az én feladatom nem több és nem kevesebb, mint végig kísérni a párt és a velük együtt ünneplő, őket éltető násznépet a páros fotózás előkészületeitől egészen a záró akkordokig. Ez idő alatt pedig folyamatosan nyomon követem a történéseket, ezáltal minden pillanatban észrevétlenül, de mégis jelen vagyok és arra törekszem, hogy az adott pillanatról a lehető legtökéletesebb képet készítsem el. Így pedig az ifjú párnak nincs más dolga, mint élvezni azt a napot, ami csakis róluk szól, ami értük van.

Esküvői fotók

Az esküvői fotók készítésekor célom ezen örömteli vagy épp meghitt pillanatok / pillanatnyi élmény/ megörökítése, amiket a nagy sürgés-forgásban nektek esetleg nem volt lehetőségetek észrevenni. Így az elkészült képek válogatása alkalmával vagy később a fotókönyv lapozgatásakor a Nagy nap olyan momunetumait is megcsodálhatjátok, ami addig rejtve maradt előttetek. Számomra kiemelten fontos, hogy művi és beállított képek helyett megragadjam a valódi, őszinte pillanatokat, legyen az a készülődés izgalma, a várakozás feszült percei vagy épp az önfeledten mulató tömeg vibrálása.

Árak, csomagajánlatok

A kapcsolatfelvételt követően, az árajánlat kérésekor sok esetben nem tisztázott, hogy hogyan is képzelitek el az esküvői fotózást. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen ennek tervezésben is tudok nektek segíteni! A fotózás szempontjából tisztában kell lennem az esküvő forgatókönyvével, ezen belül az időpontokkal és a helyszínekkel. Ha ez már megvan, rátérhetünk a kreatív fotózás kérdésére, illetve arra, hogy részidős vagy egész napos fotós jelenlétre van-e szükségetek. Személy szerint jobban preferálom az egész napos esküvői fotózást, hiszen ekkor végeredményében egy teljeskörű, komplexebb munkát tudok nektek átadni. Biztosan az ár a legfontosabb tényező?

Kreatív fotózás

Az esküvő előtti kreatív vagy páros fotózás talán az egyik kedvencem, hiszen ekkor jobban megismerhetlek benneteket. Természetesen én is mindig rengeteg új és színes ötlettel érkezem (pl.. füstbomba), de itt is a ti elképzeléseitek megvalósításán van a hangsúly. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Jöhetnek a különleges helyszínek vagy akár egy egyedi tematika is, a fő, hogy ti jól érezzétek magatokat. Higgyétek el, ez a végeredményen is visszatükröződik majd! A tervezéskor azonban fontos figyelembe venni, hogy kedvezőtlen időjárás vagy csúszás is előfordulhat, éppen ezért a kreatív fotózás akár külön napra időzíthető.

Amit e szavakkal nem tudtam kifejezni/átadni, arról beszéljenek helyettem a képeim!

Esküvői fotózás
GY.I.K.

Tarthatunk szünetet a fotózás során?

A kreatív fotózás során a feszített tempó miatt nem szoktunk szünetet tartani. Persze előfordulhatnak olyan dolgok, amik miatt kénytelenek vagyunk félbe szakítani az esküvői kreatív fotózást.

Mit vigyek magammal az esküvői fotózásra?
Van lehetőség átöltözni?
Hol történik a fotózás?
Mennyi idő alatt készülnek el a képek?

Az esküvői képek átadására általában 2-4 héten belül kerül sor.

Árajánlatkérés