Családi fotózás

A családi fotózások hangulata

A szeretteinkkel eltöltött közös pillanatok megörökítése mindig fontos számunkra. Legyen az egy csoportkép, amire csak hosszas próbálkozást követően sikerül mindenkit összeterelgetni vagy egy igazi pillanatkép, amitől mosolyra görbül minden száj.
A családi fotózások alkalmával számomra az egyik legfontosabb tényező, hogy  kellemes hangulatot teremtsek, egy olyan miliőt, ahol minden résztvevő – legyen kicsi vagy nagy – önmagát adhatja, ahol szinte otthon érzi magát. Ahhoz, hogy ez létre jöhessen minden esetben történik egy előzetes konzultáció. Itt lehetőség nyílik a fotózás típusát eldönteni – kültéri vagy műtermi – és persze minden apró részletet megvitatunk az öltözettől, az egyedi elképzeléseken és igényeken át egészen addig, hogy milyen a gyermek/gyerekek természete, illetve mi az, amivel meg lehet ragadni a figyelmét/figyelmüket. Természetesen, ha ezt követően is merülnek fel kérdések mindig szívesen a rendelkezésetekre állok.

Eleinte tartottam a családi képek készítésétől, hiszen ilyenkor különböző életkorú, illetve más és más személyiséggel rendelkező gyerekekkel kell együtt dolgoznom és elérnem azt, hogy a lehető leghamarabb feloldódjanak ebben a szokatlan helyzetben. Azonban ez a félelmem az első néhány alkalmat követően teljes mértékben elszállt. Gyorsan rájöttem milyen könnyű a picúrokkal együttműködni és mi tagadás, értek is a nyelvükön.

Családi fotó, mint életkép

A családi fotók véleményem szerint akkor igazán átütőek, ha pillanatnyi életképeket kapok lencsevégre. Éppen ezért a túlzottan beállított képek itt háttérbe szorulnak. Hogy ez egy előre megtervezett fotózásnál miként valósítható meg? Az talán maradjon az én titkom. A lényeg, hogy ne hagyjátok otthon a jókedvet! Önfeledt nevetésből és meghitt pillanatokból nem lesz hiány, ígérem. A fotózások alkalmával nálam nagyobb hangsúlyt kap a természetes fény és olykor-olykor teret engedek a kontrasztban erősebb fekete-fehér képeknek is.

Családi fotósorozat ajándékba

Az elkészült fotók nem csak a családi albumot gazdagíthatják, de ajándékba is adhatók és akár otthonunk méltó ékévé is válhatnak. Hiszen kinek ne lenne kedve időről-időre előkapni a régi fényképeket és nosztalgiázva visszatekinteni az elmúlt évek boldog pillanataira? Vagy épp melyik nagymama ne dicsekedne el ismerőseinek a drága kisunokákról készült fotókkal?! Bármely formáról is legyen szó, a végső üzenet ugyanaz. Ez pedig nem más, mint a család fontossága. Az együtt töltött percek öröme, az önfeledt nevetések és az őszinte érzelmek azok, amitől minden szempár csak úgy ragyog.

Az idő múlik, a kép megmarad

A hozzám ellátogatók közül már büszkén mondhatom, hogy sokan visszatérő vendégeimmé váltak, ami minden esetben hatalmas öröm számomra. Azon felül, hogy a munkámmal kapcsolatban ez egy pozitív visszacsatolás, a szemem láttán válik egy boldog párkapcsolatból házasság, nem sokkal később pedig már egy keresztelőt, egy új család születését ünnepelhetjük együtt. Az életünk fontos momentumainak megörökítése tehát mindenki számára egyaránt fontos, de a szülők esetében talán még jelentősebb, hiszen olyan gyorsan felnőnek a gyerekek. Az idő kerekét visszaforgatni ugyan nem lehet, azonban a közös képek láttán újra és újra átélhetők a régi emlékek.

Családi fotózást Szegeden és környékén vállalok, illetve ahogy korábban is említettem, kérésre távolabbi településekre is szívesen elmegyek. A képek készülhetnek a szabadban vagy jól felszerelt, különböző tematikájú stúdióban is. Az elkészült képek közül ti választhatjátok ki a nektek tetszőt, melyek a retusálást követően kerülnek átadásra. Ennek időtartama nagyjából 1-2 hét.

Árak

Családi fotósorozat esetén akár a szabadban, akár stúdióban történik különböző csomagok közül választhatjátok ki a nektek leginkább megfelelőt. Amennyiben egyik sem nyeri el igazán a tetszéseteket, úgy igényeiteknek megfelelően egyedi árajánlat is kérhető. A részletes csomagajánlatokról az ÁRAK fül alatt olvashattok.

Családi fotózás GY.I.K.

Tarthatunk szünetet a fotózás során?

A fotózás teljes időtartama alatt van lehetőség kisebb szüneteket tartani, ha éhesek, szomjasak vagy éppen kezdnek fáradni az apróságok.

Mit vigyek magammal egy családi fotózásra?
Van lehetőség átöltözni?

Természetesen, egy fotózás alkalmával 2 átöltözésre van lehetőség.

Hol történik a fotózás?
Mennyi idő alatt készülnek el a képek?

Árajánlatkérés